dinsdag 28 februari 2012

Koken ..

Doen we tegenwoordig zo ..














Toen ik zwanger was kon ik eigenlijk bijna tot niks eten, Omdat ik niks binnen kon houden. Na mijn bevalling toen ik eindelijk weer lekker kon gaan eten was ik eerst bang om sommige dingen weer te proberen. Gewoon bang om weer misselijk te worden weer te moeten spugen ik wou dat niet meer !

Stukje bij beetje kreeg ik weer vertrouwen in mezelf dat dat niet ging gebeuren.

Omdat Jaylen borstvoeding krijgt is het belangrijk goed en gezond te eten. Dat doen we dan ook erg bewust.

Voor mijn zwangerschap kon ik kilo's snoep op in mijn zwangerschap niet met als gevolg dat ik nu gewoon afgekickt ben van suiker en zoetigheid ik heb het niet meer nodig. Waar ik eerder een halve zak chips op af of soms wel eens een hele .... Eet ik er nu maar een handje uit en dan vind ik het wel weer mooi.

Grappig dat sommige dingen alles veranderen ! In goede zin.

vrijdag 24 februari 2012

Baby Zwemmen

Al een tijdje was ik aan het twijfelen of ik dat zou gaan doen met Jaylen. Ik begreep dat je dan een kaart moest kopen en dan elke week perse heen zou moeten.. Maar een mens heeft ook welleens iets anders waardoor je niet kan. Dat hield mij tegen.

Afgelopen zaterdag hebben we gezwommen en Jaylen had het zo naar zijn zin de waterrat.

Elke vrijdag om 10 uur is er babyzwemmen in Veendam. Dus vanmorgen zwemtas ingepakt zwemluiers , Zwembroek handoeken mee. En gaan met die banaan.

Jaylen vond het al weer mee die wist toen we het zwembad in kwamen al wel wat we gingen doen haha. Hij ging gelijk kraaien en gillen. Lekker spetteren en spelen.

Toen begon de "Les" We waren maar met 4 meiden en baby's.  Lekker zingen en spetteren en spelletjes doen met de beebs. Leuk om te zien hoe kinderen ook op elkaar reageren.

Na een half uurtje was het afgelopen en was Jaylen ook al best moe. Nog even heerlijk in het warme bubbelbad gezeten en geklets met de rest van de meiden.

Snel aangekleed want hij had inmiddels ook wel honger.. Ik zat in dubio ga ik voeden in het zwembad of thuis .. Dan kan hij mooi door reizen naar bed ! Dus Hup Hup in de auto en binnen 5 minuten waren we ook thuis. Ik moest heb toch wel wakker houden in de auto hij was zo moeee.

Nu ligt hij lekker knock out te slapen. Vast aan het dromen over grote glijbanen met nog meer waterpret !

donderdag 23 februari 2012

Zwemmen

We dachten dat ons waterratje dat wel leuk zou vinden, Nou leuk ?? Hij vond het geweldig. Lekker spetteren en gillen.
























                                                     Van zwemmen word je moe !!



dinsdag 14 februari 2012

Dragen

Dragen .. Dat ben ik gaan doen. Aangestoken door een vriendinnetje van mij die ook haar kindje draagt heb ik besloten toch een aanschaf te doen.

Omdat ik het dragen met een doek niet zag zitten ben ik voor een voorgevormde gegaan die ergonomisch verantwoord is voor de heupjes en het ruggetje van de baby.

Ik heb een consult gehad van een mevr in Groningen en die had verschillende dragers mee. Mijn keuze is op de marsupi gevallen. 2 Dagen later had ik hem dan ook in huis. Geweldig !!

Waarom ben ik hier niet eerder mee begonnen. Jaylen vind het heerlijk het is super handig tijdens het wandelen met Mazzel.

Nu ik aangestoken ben met het virus ben ik me ook in de doeken gaan verdiepen. En wat kreeg ik vanmorgen met de post ?? Een doek.. Maar niet door mij besteld. Mijn lieve mannetje had zomaar een doek besteld.

Gelijk geprobeerd natuurlijk en het was super. Heerlijk.

Ik ben heel blij met mijn 2 nieuwe aanwinsten. En wissel ze dan ook lekker af.



donderdag 9 februari 2012

Genieten

Genieten dat is wat wij doen. Na een heerlijk wandeling lekker spelen op het kleed.